Alla inlägg den 12 augusti 2014

Av Ann-Louise - 12 augusti 2014 22:04

Började morgonen med frukost på kvarterskrogen. Det blev kaffe med toast för 2,50 Euro/person. Gott kaffe, dessutom.

Efter frukosten for vi iväg till Annelie på Mäklarringen för lite administrativa uppgifter. Vi gick igenom lagfarten på 59 sidor! Här i Spanien vet de hur de ska krångla till saker och ting. Vi gick även igenom papper och underskrifter för vår skatterepresentant, han som ska sköta deklarationerna åt oss. Vi kollade över att alla betalningar var gjorda sen ordnade vi med ett testamente. Ett spanskt testamente måste stämplas och skrivas under av en notarie, så det följde Annelie med och ordnade åt oss. Byråkratin i Spanien är otrolig, de älskar stämplar och klistermärken! Nåja, nu ska allt med lägenheten vara klart.


Tisdagsmys med lite godis och chips efter shopping på Carrefour och nån timmes poolhäng.



Middag på Seaview ikväll. Mycket prisvärd restaurang. Vi tog varsin nachotallrik och dela på en flaska vin. Det kostade ungefär 200 kr. Generellt sett så är restaurangerna på vänstra sidan av vårt hus (närmare torget) billigare än högra sidan.

Vi har alltid förvånats över frågan vi ofta får om vi vill ha kallt rödvin. Nej, har vi svarat direkt. Vem vill ha kallt rödvin?! Idag var vi lite wild and crazy och sa ja tack. Hmm, inte alls dumt. Faktiskt riktigt gott i värmen.


En liten kvällsdrink.

Ovido - Quiz & Flashcards