Alla inlägg den 11 augusti 2014

Av Ann-Louise - 11 augusti 2014 21:37

Solen skiner från en klarblå himmel även idag. Jag har märkt att det blåser mycket här. Nu, när det är så varmt är det bara skönt. Vi får se hur det blir i oktober när vi åker ner.

Vi tog bussen till Torrevieja för att hämta hyrbilen. De som kör bussarna är helt fantastiska. Vägbanan är jättesmal, det står bilar parkerade på båda sidor även i gathörnen. Tur att de flesta vägar är enkelriktade. Det tog drygt en halvtimme att ta sig in.

Vi gick en promenad i kringelikrokar innan vi hittade till Centauro. I ärlighetens namn fick vi till slut gå efter gps'n i telefonen. Pust...

Vi fick en.... Polo!!! Kors i taket, passar perfekt nu när jag måste köra hela veckan. Skulle Lasse köra och bli stoppad av polisen och inte kunna visa upp ett körkort tar de bilen. Kanske inte värt att riskera.

Vi åkte till Torre de la Horadada, jag älskar det namnet, torredelahoradada :) Där åt jag veckans simplaste lunch till absolut bästa utsikten. Vi satt ovanför hamnen och hade utsikt över hela hamnen och nästan hela Playa del puerto. Jag åt pommes och stekt ägg med Cola! Kosta 42 spänn (varav Colan 20) och satt som en smäck! :)




Efter lunchen köpte vi en skohylla på Swedish outlet! och kollade in balkongmöbler på Jysk. Vi tittade på en grupp i rotting till priset av 260 Euro. Det blev ingen affär idag, vi får fundera lite.

Hann med lite solande och bad i poolen också. Mycket barn vid poolområdet ikväll, så att ta en tupplur var det inte tal om.

Upptäckte förresten att jag smörjt mig med hairconditioner några dar... små jäkla bokstäver... Har numera La Matas snyggaste hår på benen :)


Av Ann-Louise - 11 augusti 2014 09:15

På stranden är det mest spanska barnfamiljer så här års. Man hör just inga skandinaviska språk. När klockan närmar sig två på em, börjar de packa ihop sina stolar och parasoller en efter en. Sen fylls stranden av unga och gamla igen vid fyratiden för att sedan tömmas runt nio-tio på kvällen.

Vi brukar lämna stranden runt tre, då har vi fått nog. Då går vi hem till lägenheten och fixar lite lunch. Idag blev det tonfiskmackor.



Strandhäng på förmidddan byttes ut mot poolhäng på eftermiddan. Faktiskt första gången vi testar poolen. Vattnet var ljummet... Jätteskönt att kunna simma lite fram och tillbaka. Poolen är 1.20 djup i ena änden och 1.80 i den andra. Är väl ca 20 m lång. Sen finns det två barnpooler också, ca 30-50 cm djupa. Man får bara vara vid poolområdet när badvakten är där. Det blir otroligt varmt där men p andra sidan jätteskönt att slippa all sand.

Ovido - Quiz & Flashcards