Alla inlägg den 4 februari 2014

Av Ann-Louise - 4 februari 2014 20:26

Hemma igen... och jäklar vad snö det verkar ha kommit! Känns som om det där med Spanienlivet är en mycket god idé, i alla fall den här tiden på året.

Ser att vissa bilder blivit lite oskarpa och att de blir väldigt stora när jag "mobilbloggar". Vet inte riktigt hur jag ska komma tillrätta med det men får väl filura lite på det.

Hemfärden gick bra, startade kl 9.00 i morse med att åka mot flygplatsen i Alicante. Vi har haft hyrbil från Centauro hela veckan, så bilen skulle tankas full så nära flygplatsen som möjligt. När man är medlem i Mas Amigos får man tillbaka det belopp man betalar till Centauro för en tank bränsle, om man lämnar tillbaka bilen fulltankad. I vårt fall kostade det 90 Euro för en tank bränsle och vi tankade för 32 Euro. Det är ett mycket bra erbjudande från Mas Amigos. Vi hittade en bensinmack ca 500 m före flygplatsen.

När vi gick på flyget kom nästa Ryan Air överraskning (den på nedresan var ju det extra handbagaget). Alla passagerare HADE NUMRERADE PLATSER!! Jisses vilken kalabalik innan alla fattade det. Det hade tydligen börjat gälla från 1 februari och inte en dag för tidigt enligt min mening. Det här måste bli enklare för alla, både Ryan Air och passagerarna. Jag har aldrig riktigt förstått meningen med att efterlikna länsbussarnas system.


Fanfaren uteblev inte den här gången utan ljöd kaxigt vid landningen. Ja, Ryan Air, idag var ni värda den.


Ovido - Quiz & Flashcards