Alla inlägg den 1 februari 2014

Av Ann-Louise - 1 februari 2014 19:39

Mulet väder på morgonen, dock lite varmare i luften. Idag var det golfdags igen, La Finca stod på programmet. Det fick bli byxor och jacka den här gången också... och så mina kängor förstås ;) Jackan gick faktiskt att ta av sig efter några hål och även om det var mulet kändes det varmare. Det var en jätterolig golfrunda, vi var själva i bollen och det var lugnt når bakåt och framåt. Ingen stress bara lugnt spel. Banan var mycket roligare att spela på än Villamartin.

Vi lyckades faktiskt att ta oss till golfbanan utan GPS. Igår var vi till Mas Amigos och fick en skriftlig vägbeskrivning. Mas Amigos finns till för oss skandinaver och hjälper oss tillrätta. Man betalar en medlemsavgift sen har man rätt att utnyttja deras tjänster. Vi har hyrt bil genom dem, betalat Greenfee och hyrt golfklubbor. Allt till rabatterade priser. Vi har varit in några gånger och pratat med dem och de är alltid lika trevliga. Det känns tryggt att de finns till hands.

Vi var inte hemma från golfen förrän efter sju, så det har inte blivit just nåt annat gjort idag. Nu tar vi igen oss nån timme innan det blir utgång och middag. Vi har hittat en indisk restaurang som har otroligt god mat och service och till ett riktigt bra pris. De serverar också Tex Mex, vilket nog får bli kvällens val.

En av de vita fina sandbunkrarna på La Finca.

Ovido - Quiz & Flashcards