Alla inlägg den 29 januari 2014

Av Ann-Louise - 29 januari 2014 18:12

Mulet och trist väder när vi vaknade, vilket kulminerade i både åska och spöregn framåt eftermiddan. Är väldigt glad att jag har täckjackan med mig.

Upptäckte igår kväll att mitt handbagage var borta. Efter mycket dividerande kom vi fram till att det helt enkelt blivit stulet utanför hotellet vi bor på. Det hade stått obevakat lutat mot bilen max 3 min, tillräckligt länge för en tjuv att slå till. Blev av med bl a skor, kläder, glasögon, bok (sorry Amanda, får köpa ny) och en plånbok tom på pengar men med en massa plastkort till affärer i Sverige. Totalt oanvändbara i Spanien men ställer till med en massa krångel för mig...

Vi åkte till Next Casa 4 You direkt efter frukostkaffet (jodå vi hittade ett bryggkaffe som var "anständigt", trots att det inte var svenskt). Där träffade vi Annelie, vårt ombud. Vi ordnade med fullmakt och fick en massa fakta runt allt det juridiska förklarar för oss. Hon ska nu ordna med NIE nummer, fixa ett spanskt bankkonto och få kontraktet underskrivet av byggherren. Det känns tryggt att ha henne till hjälp. Hon var också så snäll och följde med till polisen hjälpte till att anmäla bagagestölden. Det var ingen enkel historia, kan jag säga. Det tog närmare en timme men till slut så blev det en anmälan i tre exemplar, stämplad och underskriven enligt konstens alla regler. Ordning och reda!!

Åkte till köpcentret La Zenia Boulevard för att hitta ett par skor att spela golf i. Hittade inga bra så jag får väl spela i min sommarkängor, de enda skodon jag har kvar.

Vi hann med en vända till La Mata för att inspektera bygget. Det spöregnade, så det fick bli några bilder inifrån bilen.

Så här ser huset ut idag. Inte helt klart men det byggs för fullt.

Närbild på vår balkong.

Ovido - Quiz & Flashcards