Alla inlägg den 31 januari 2014

Av Ann-Louise - 31 januari 2014 17:37

Solen skiner och himlen är blå men jädrar att det blir kallt så fort det kommer ett litet moln eller när man hamnar i skuggan. Jag kommer absolut inte att behöva packa upp bikinin den här semestern.

Pratat med försäkringsbolaget om vi måste göra polisanmälan för GPS:n. Lasse förklarade hur omständigt det var och att man var tvungen att fixa tolk. Till slut förstod de problematiken, vi skulle bara notera det i anmälan. Lasse han kan övertyga, han! Skönt, tack Folksam. Annars hade den proceduren tagit 2-3 timmar.

Åkte till La Mata och fick komma in på området och se visningslägenheten igen. Tjejen som jobbade där kunde informera om att lägenheterna i både block 1 och 2 skulle vara inflyttningsklara i mars. Vår lägenhet är i block 2, på tredje våningen. Poolen skulle också vara klar i mars. HÄRLIGT... då borde det vara klart till påsk. Block 3a och 3b skulle vara inflyttningsklara i mars 2015. Det innebär att det kommer att byggas en del när vi bor där men det får vi stå ut med.

Vi strosade runt lite i området för att känna in atmosfären. Promenerade på strandpromenaden, fikade, lunchade och köpte den största grapefrukten jag sett (1 kg). På ett ställe kunde man köpa en öl och tapas för 1,20 ?, det är ju nästan gratis! Vi åt bakad potatis med tonfiskröra till lunch, det kostade ca 45 kr. Det vi kunde se var dyrt var pizza, man kan undra varför.

Det blev lite varmt i mina kängor så vi fortsatte till Habanerosen för att hitta ett par tunnare skor. Jajamen, vi har hittat ett till köpcentrum. Inga skor blev det men jag hittade en tröja och en blus till fina rebajaspriser!

Block 1 och 2 med poolen framför

Det ena sovrummet.

Köket.

Kök och vardagsrum.

Och så slutar vi med att hurra för busungen som fyller 2 år idag!

Ovido - Quiz & Flashcards