Alla inlägg den 30 januari 2014

Av Ann-Louise - 30 januari 2014 19:28

Klarblå himmel mötte oss när vi slog upp ögonen i morse, men jäklar vad kallt! Idag var det den stora golfdagen. Lasse vaknade kl 6 i morse och kom på att vi glömt ta med peggar, sen kunde inte han somna om ordentligt. Men det var väl inte det värsta som hände idag...

Dagens golfrunda gick på Villamartin. Vi gick ut kl 11.24 tillsammans med ett jättetrevligt par från Holland. De var jättetrevliga och som tur var spelade vi ungefär på samma nivå. Det märks att engelskan behöver finslipas lite, det är svårt att hitta de rätta orden ibland. Allt var frid och fröjd ända till de i bollen bakom oss klagade på att vi spelade för långsamt!! What?! Shitheads... sa jag inte, men tänkte. Sen var stressen ett faktum. Vi rappade på lite så vi kom ikapp bollen före och fick stå och vänta på dem istället. På sista hålet slog de ut så tidigt att bollen landade på Lasses fötter. Han reagerade som vanligt med reptilhjärnan och peggade upp deras boll på fairway. Ja, man gör tydligen så, men sååå pinsamt tyckte jag och sprang i princip från sista hålet till bilen för att slippa konfrontera dem.

Framme vid bilen kom nästa smäll... Fullt med glas på trottoaren och rutan sönderslagen vid passagerarsätet. Handskfacket öppnat och GPS:n stulen. Otroligt, bestulna igen!! Två ggr på samma resa, det händer inte... Lasse ringde till biluthyrningsfirman Centauro. Det var inga problem, vi hade försäkring så det var bara och åka och hämta en ny bil. De sa att det var så där det gick till, rutorna knackas och så tar de det som finns. Ibland är det tur att man betalar lite extra för försäkringar.






Kallt men soligt på Villamartin

Ja herregud, sånt här är man inte van vid.

Ovido - Quiz & Flashcards