Alla inlägg den 16 april 2016

Av Ann-Louise - 16 april 2016 02:02

Första dagen på hela veckan med riktigt lång sovmorgon. Vi bestämde oss för att dra ner alla gardiner i hela lägenheten och mörklägga totalt för att helt enkelt sova tills vi vakna.

Efter frukost gav vi oss av till Torre för att leta reda på en Suma, vi har fått ett rek, bäst att kolla vad det är. Det visade sig inte vara något viktigt den här gången men det tog säkert en halvtimme innan de kom på det. Allt är så segt i det här landet.

Vi for vidare till Mäklarringen för att lämna tillbaka nyckeln och hälsa på Annelie men de var ute på uppdrag allihop. Vi fick lägga nyckeln i lådan.

Nästa ärende gick inte heller nå bra. Vi tänkte köpa ett litet vinställ att ha på köksbänken och åkte till Carrefour, de brukar ju ha allt. Jodå, det fanns men de var verkligen fula :( Nästa oförrättade ärende blev att åka till den stora Chinon och titta men den var stängd. Så tillbringar man ett par timmar utan att få nåt gjort!

Sista kvällen blev en tur in till Torrevieja. Vi tog bussen in vid 18-tiden. Kostade 1,35/person, fortfarande döbilligt. Promenerade lite på Paseon och åt middag på Pizza No 1. Ikväll lyxade vi till med efterrätt. Jag tog Tiramisu, Lasse tog grappa (smaken är som baken).

Nu är semesterveckan slut men det känns skönt att veta att om sju veckor kommer vi ner igen.

Ovido - Quiz & Flashcards