Alla inlägg den 10 april 2016

Av Ann-Louise - 10 april 2016 17:50

Började dagen med ett träningspass. Dags att göra verkstad av allt snack om morgonpromenader och powerwalks. Vi tog en runda på 45 min i naturparken. Jag körde lite intervallträning medan Lasse höll reda på tiden. Han tog som vanligt sin uppgift ett steg för långt och skulle ta med sig visselpipa nästa gång. Skulle inte tro det...

Idag åkte vi på citronmarknaden. Den är varje söndag men vi har faktiskt aldrig kommit iväg på den. Vi visste inte riktigt hur man kom dit men det var bara att följa strömmen. Långa bilköer i båda riktningarna. Min första affär gjorde jag direkt vi kom in på området. Ett par Nike Airmax för 20 euro. Nedprutade från 25 euro av Lasse. Ganska överkomligt :) Det fanns sängar, kläder, grönsaker, blommor, väskor, klockor, torkad fisk, frisersalong, leksaker, godis... Ja, banne mig allt! Hur har vi kunnat missa detta? Det fanns även ett flertal lunchställen med lite enkel mat för en billig slant. Vi tog varsin hamburgare och öl, för 12 euro ihop. Fräscht och gott! Nästa gång måste vi ha mer kontanter med oss så vi kan shoppa loss ordentligt!

Vi hann med en timme i solstolen också innan det blev för kallt. Eftersom vi inte har några nycklar till källaren så har vi inte kommit åt stolarna tidigare. Nu hade vi sån tur att ?grannarna? spm är svenskar är här. Lasse lyckades haffa dem, så de hjälpte oss att låsa upp. Jättebra, för då passade vi på att få med oss golfbagarna också. Nu får alla grejer stå kvar i lägenheten till vi åker ner nästa gång. Poolområdet är upplåst, det sitter en lapp på muren att man får sola men inte bada. Det är lite kyligt i luften men sitter man i ett hörn där det är lä, värmer det gott. Lite färg ska vi nog kunna komma hem med.

Av Ann-Louise - 10 april 2016 11:13

Efter all kalabalik med nycklar igår så blev det rätt bra till slut. Lasse fick tag på folk från Mäklarringen som ryckte ut, lördag och allt. Lars Andersson åkte till kontoret och gav oss extranyckeln till lgh-dörren som finns hos dem. Tack gode Gud för att vi lämnat en nyckel där och för att det finns hjälpsamma personer.

A-K hörde av sig och vi gick ned till Zana kebab och tog lunch tillsammans med dem. De har varit här en vecka och säger att solen kom först igår. Det har visst regnat och varit lite ruggigt väder.

Efter en välbehövlig tupplur knallade vi iväg till A-K's lägenhet för inspektion. Den var verkligen jättefin, lite lik våran med vita väggar, kök- och TV-rum ihop, två badrum, två sovrum och balkong. Det blev lite skumpa och jordgubbar på deras balkong innan vi gick ut och åt middag tillsammans.

Vi åt på en nyöppnad restaurang. Den heter Las Jarras Plaza, ligger på torget och har god mat till bra pris. Entrecote med råstekt potatis, vin och kaffe för ca 17 euro/person.

Vi hade en jättetrevlig kväll tillsammans. Det är så kul att ha lite sällskap här nere.

Ovido - Quiz & Flashcards