Alla inlägg den 11 augusti 2015

Av Ann-Louise - 11 augusti 2015 18:52

Vi började dagen med engelsk Frukost på La Mar de Bien. För 4,8 Euro fick man 1p med bacon, vita bönor, korv, stekt ägg, rostat bröd och kaffe. Jättegott faktiskt.

Vi bestämde oss för stranden idag. Solen var ovanligt skarp efter några dagars soldis. Efter nån timme började det blåsa upp och vågorna gå höga. Det blåste så hårt till slut att vi fick lämna stranden, sanden yrde runt oss i solstolarna. Vi fick sand i ögon, näsa och mun... Vi gick upp till lägenheten och avslutade med ett svalkande dopp i poolen.

Lite trötta efter gårdagen la vi oss och sov middag. Vaknade av att det mullrade. ÅSKAN hade kommit till La Mata och SPÖREGN! Egentligen ett ganska vackert skådespel och känslan är helt ok eftersom man vet att det snabbt går över och blir fint igen. Inte som i Sverige, när det väl har börjat slutar det aldrig.

Vi tog bussen upp på "höjden" och tog en sen middag på Sofias world. Vilken härlig restaurang! God mat och jättetrevlig personal i en välkomnande miljö. Vi år grilltallrik med husets potatis, verkligen nåt att rekommendera.





Vi hann med sista bussen hem, vi hade tänkt gå men blev lite lata...

Ovido - Quiz & Flashcards