Alla inlägg den 9 augusti 2015

Av Ann-Louise - 9 augusti 2015 00:24

Det funkade bra med bussen, den gick på utsatt tid och det tog ca 45 min. Vi fixade alla papper med bilen och ställde oss och inväntade P och A-M.

Planet kom och vi tog med våra gäster till biluthyrningen. En liten Fiat Panda hade vi fått. Ja säger då det... Men vi klämde in oss och åkte hem till lägenheten. Väl hemma tog vi lite vin/öl och plockmat på balkongen och hade det mysigt. Kl blev 1.45 innan vi kom i säng.

Sovmorgon och sen frukost. Vi hade en hel del att prata om så det blev lite balkonghäng innan vi gick ned till stranden. Döm om vår förvåning när det började... regna?! Stora tunga iskalla droppar som plaska ned! Jag skulle inte kalla det för regnskur, dropparna torkade samtidigt som de landade på kroppen. Vi flydde dropparna upp till en restaurang och köpte lite Sangria och öl. Gott!

Lasse och P gick en promenad på stranden medan A-M och jag solade och badade. Det har varit lite disigt idag men det känns att solen tar ändå.

Ikväll blev det middag på Seaview. CG kom med sina gäster så vi blev sju personer. Vi hade bokat bord till kl 20.30, restaurangen var så fullsatt så maten kom först kl 22.00 Men det smakade som alltid gott!

En bra dag som slutade med att vi inväntade tolvslaget på balkongen så vi fick sjunga "jamåduleva" för Peter.

Ovido - Quiz & Flashcards