Alla inlägg den 6 augusti 2015

Av Ann-Louise - 6 augusti 2015 21:48

Sovmorgon och långfrukost. Semester!

Gick ner till stranden vid 12-tiden. Idag badade även Lasse, trots att badbyxorna blev blöta :) Det är alldeles ljummet i vattnet, helt enligt min smak. Det verkar som om det kommit fram stenar och stenhällar i strandkanten som inte varit där tidigare. Så idag provade vi stranden strax nedanför Tango, det var inte alls lika stenigt där.

Idag fixade Lasse korvlunch i lägenheten. Tre olika sorters stekt färskkorv med bröd och stark senap. Låter kanske simpelt man var verkligen kanongott!

Det har öppnat en stor fin Chino bara 500 m från oss. Vi knallade iväg och gjorde lite kompletteringar till köket. Där finns verkligen allt! Dessutom var det nytt och fräscht och de hade till och med AC.

Eftersom man inte blir helt hungrig i den här värmen så tänkte vi först skippa middagen. Men vi gick ändå ner till La Mar de Bien och åt kyckling. Det är sånt vimmel och folkliv så det är helt fantastiskt bara att sitta och titta på folk. Att det är ca 30 grader varmt nu när kl är 21.30 gör inte det hela sämre.



[Bild]


Vi tog en sväng till garaget i morse och bilen som tagit vår plats var borta. Men vi har inte hört nåt från dem.

Ovido - Quiz & Flashcards