Alla inlägg den 16 maj 2015

Av Ann-Louise - 16 maj 2015 21:16

Solen skiner.... Det är fantastiskt!!
Amanda och jag började städa av balkongen, det blåser in finkornig sand från stranden som är som slipdamm. Det tog lite tid att få bort den från balkonggolvet, möblerna och balkongglasen. Men sen, årets bästa frukost.... balkongfrukost med färskt bröd, ägg, juice och kaffe.

Lasse och jag åkte och provianterade lite. Handlade i en för oss ny affär som hette Dialprix. En stor supermarket som hade det mesta. Hyfsade priser också. Där kommer vi definitivt att handla igen.

Sen fick det bli stranden och poolen resten av dan. Poolområdet är egentligen stängt men ingen verkar bry sig om det. Det är visserligen låst så man får klättra över muren men va fan... Vi ligger ju bara där och solar.

Kvällens middag intogs på La Mar de Bien. Det blev Gourmethamburgare för 9 euro och Ceasarsallad för 6,8 euro. Gött!

Av Ann-Louise - 16 maj 2015 20:35

Landade ca kl 22.00 Hämtade ut hyrbilen på Centauro, vi fick en svart Polo den här gången. Det här är första gången vi kommer ner så sent men det funkade bra. Det gick väldigt snabbt att få bilen. Den kön brukar annars vara värst.

Väl framme i lägenheten plockade vi fram lite spartansk vickning. Lasse gick ned till Zana Kebab och köpte en flaska vin. Amanda underhöll med lite tango (eller nåt) sen somnade vi gott!

[Bild]

Ovido - Quiz & Flashcards