Alla inlägg den 3 juni 2016

Av Ann-Louise - 3 juni 2016 19:24

Idag är det torsdag, det är banne mig inte lätt att hålla reda på dagarna. Klockan på ringning 07.00, dags för en golfrunda. Dagens runda var bokad på Font de Llop, inte långt från Alicante flygplats. Banan ligger liksom mitt ute i ingenstans i en dal mellan bergen. Första gången höll vi inte på att hitta dit men nu hade vi den inlagd på gps:en. De höll på med underhåll på banan så endast hål 1-9 var spelbart. Det var lite tråkigt att spela samma hål två ggr, fast å andra sidan så fick man ju en second chans. Synd bara att jag inte tog den, spelade riktigt illa andra nio och surade ihop totalt. Stackars Lasse, han hade det inte lätt.

Banan är omgiven av höga berg vilket gör den otroligt vacker. Hindren består mest av bunkrar och raviner, inte så mycket vatten. Har nog aldrig spelat en bana med så många bunkrar, var nere i de flesta...

Skicket på banan var lite halvdåligt. Greenerna var rejält sandade och vansinnigt tröga. Det märktes att hela banan var under arbete. Dagens mest spännande var i alla fall den gigantiska ormen på tee vid hål 6. Jag fick en nära-döden-upplevelse!

Efter golfen var vi trötta och möra så det fick bli lite vila innan dusch och utgång.



Eftersom vi spelade golf om kvällens middag och jag förlorade så blev det jag som fick lätta på plånboken ikväll. Jag bjöd på varsin fördrink och clubsandwich på La Mar de Bien. Årets första Mojito intogs med andakt.

Ovido - Quiz & Flashcards