Alla inlägg den 24 mars 2015

Av Ann-Louise - 24 mars 2015 09:01

Lasse fixar gofrukost. Om en timme åker vi hem till Sverige. Hej då La Mata, ses i maj!

Av Ann-Louise - 24 mars 2015 08:59

Igår när vi kom hem efter restaurangbesöket kunde vi inte få upp ytterdörren till trapphuset. Vi tryckte koden flera ggr, hörde hur det klickade men dörren öppnades inte. Paniken kom, skulle vi få sova ute i natt? Till slut började vi trycka på allas portkoder, norrmannen på nedervåningen borde väl vara hemma. Men nej.... Jag tog ett varv runt huset och såg att lyset var tänt på 1C, vi ringde på portkoden och någon svarade. Tack och lov. En trevlig man kom och öppnade åt oss. Ytterdörren har alltid varit besvärlig att öppna med nyckel, därför gick vi över till att använda portkoden och nu funkade inte heller den. Dumt av oss att inte ha med nyckelknippan utan enbart förlitade oss på portkoden. Men nu vet vi!

Vi tog det lugnt på morgonen. Efter frukosten besökte vi showing room och tjejen som jobbar där. Det är en visningslägenhet, exakt kopia av husens lägenheter. Hon sa att det bara var 11 lgh kvar i tvillinghusen. Vi fick våra extra nycklar och tagg till garaget som vi beställt. Vi passade även på att påminna om handtaget till balkongdörren som vi påpekat ett antal ggr. Vi såg att lägenheten under oss är till salu, redan efter ett år. Kanske blev de sura när de fick vårt toavatten rinnande efter väggarna i sitt badrum förra året!!

Det fick bli en shoppingrunda idag, eftersom det var lite halvtaskigt väder. Det blev ett besök på Carrefour, Habaneras och Jysk. Fick äntligen tag på en hylla till badrummet och lite annat småfix.



Det klarnade upp lite framåt kvällen. Vi bestämde att det fick bli finmiddag ikväll, så vi valde Tango. Lite dyrare men också lite bättre och godare.


Kände mig lite som Fred Flintstone där jag sitter bakom mina grillade ribs. Eller som servitören sa "its a lot of bones but its real tasty".

Efter middagen packade vi inför morgondagens hemresa. Det blir uppstigning 7.30, lite städning och avfärd till flygplatsen kl 10.00 Längtar redan till maj...

Ovido - Quiz & Flashcards