Alla inlägg den 21 mars 2015

Av Ann-Louise - 21 mars 2015 20:05

Stormen har bedarrat och vi vaknade med en strålande sol skinande in genom fönstret. Vi bestämde oss för att ta en promenad upp till själva "stan" för att bl a leta rätt på Matboden, en butik med svenska och skandinaviska varor. Det tog ca 35 min att gå dit. Vi tog en liten vätskepaus och försökte klura ut var butiken låg. Ingen av oss var smart nog att lösa det så vi ställde frågan i Facebookgruppen "Nordbor i Torrevieja". Svaret kom inom en minut, helt suveränt. Det visade sig att vi var ca 150 m från butiken. Där fanns allt en svensk kan behöva. Knäckebröd, kaviar, sill och nubbe, bara för att nämna något. De hade däremot inget till småbarn såsom välling, barnmat eller blöjor. Det får man ta med hemifrån.

Vi gick strandpromenaden hem. Det var massor av ungdomar som surfade i de höga vågorna efter stranden, såg häftigt ut men vattnet såg verkligen svinkallt ut.

Haha, de syns bara som små prickar...

Eftersom solen blivit varm och även vi så stannade vi till och drack en kanna Sangria på en strandrestaurang. Sangria, det är sommar.... så himla gott!!



Så här ser området där vi bor ut nu. Tvillinghusen är klara, ingen har dock flyttat in ännu. Det femte huset är färdigmurat. Jag tror att det skulle vara inflyttningsklart i december.



Kvällen avslutades med en gourmethamburgare på La Mar de Bien. Riktig god med getost och karamelliserad lök, kostade 9 euro.

Ovido - Quiz & Flashcards