Alla inlägg den 21 januari 2016

Av Ann-Louise - 21 januari 2016 18:50

Vi åt middag på Seaview igår kväll. Såg förresten ägarinnan tidigare en dag gick var ute och gick med barnvagn, så bebisen har kommit. Nu var hon inte på restaurangen och det är väl bra att hon unnar sig lite föräldraledighet. Vi åt pasta med varsitt glas vin, gick på ca 100 kr/person. Min pasta med räksås var vansinnigt god. Lasse tog sin "vanliga" med bacon och extra chili. Supertrötta som vi var efter golfen, blev det en tidig kväll.

I morse var klockan på ringning kl 7.00 Verkligen helt galet, vi har ju semester!!! Men, men, golftävling med Mas Amigos på LAS Colinas på programmet. Bara att kliva upp. Kl 10.30 var det dags att pegga upp. Vi spelade i bollarna efter varandra, alltså ingen partävling denna gång. Vi hade trevligt sällskap i våra respektive bollar men spelade som grodfötter, för att använda ett av Lasses uttryck. På tal om fötter så kom även den här banans Marshal och gjorde en inspektion av sandalerna och dömde ut dem. Vet faktiskt inte om Lasse erbjöd sig att sätta på strumporna den här gången. Vi gick båda runt på urusla 90 slag netto, vilket gjorde att Lasse vann. Han vinner vid oavgjort resultat pga att han har lägre hcp (det har han bestämt). Så där blev jag skyldig en Chablis. Den här tävlingen kostade 66 euro per person (617 kr) och då ingick allt. Vi fick bollar till rangen, golfbil utrustad med gps, ost- och skinkbaguett, frukt, choklad och vatten.

Resan hem blev också ett litet äventyr. Känner ingen som kan bli så akut "nödig"som min kära sambo. Detta resulterade i att jag hastigt fick parkera på vägrenen på 332:an med varningsblinkers på. Lasse gjorde det han skulle medan jag spanade i backspegeln efter Guardia civil. Som sagt, nöden har ingen lag... och livet med Lasse är alltid lika spännande :)

Väl hemma tog vi det lite lugnt med varsitt glas Cava, vi är ju i Spanienland!



Ovido - Quiz & Flashcards